Gustul Parfumului


Simţea că se sufocă… era prea mare agitaţia şi aglomeraţia în care stătea zilnic.
Ajunsă acasă, s-a trântit pe pat, când a zărit pe fereastră cerul senin şi plin de stele. A sărit din pat, s-a schimbat în ceva comod şi a plecat la o scurtă plimbare în parc.
Fiindcă era tot timpul prinsă la serviciu nu a mai avut timp să-şi facă o viaţă personală, nici măcar timp pentru o plimbare nu a mai avut.
Era atât de entuziasmată de tot ceea ce vedea, lucruri pe care alţii le-ar fi considerat banale.
Prinsă în gânduri s-a lovit de un tip. Şi-au cerut scuze reciproc, deoarece amândoi erau cu capul în nori.
După ce s-au amuzat de incident, au făcut cunoştinţă, şi şi-au continuat plimbarea împreună.
Deşi erau încă doi străini, s-a dovedit că aveau multe în comun.
După o oră petrecută în parc, aceştia au hotărât că trebuie să meargă acasă să se odihnească, deoarece a doua zi aveau mult de lucru.
Sharon şi-a pus un pahar de ceai rece şi s-a aşezat pe balcon, gândindu-se la Karl.
Karl în schimb a adormit imediat, dar toată noaptea numai pe ea a visat-o.
Era deja dimineaţă, ceasul suna, soarele bătea la uşă, însă Sharon nu voia să se trezească. Nu a avut de ales şi s-a ridicat din patul călduţ, lăsând acolo toate visele.
În faţa firmei de arhitectură unde lucra se opreşte, trage aer adânc în piept şi trece pragul hotărâtă. În birou, cere concediu o săptămână fără să dea nici o explicaţie după care pleacă la fel cum a venit. Se simţea eliberată, scăpase de lanţurile grele care îi făcuse viaţa în ultimii ani un coşmar.
Pentru prima oară, după mulţi ani, a început să se preocupe de propria imagine: s-a dus la un salon de înfrumuseţare, la cumpărături…
A lăsat bagajele acasă şi a plecat din nou în parc.
Karl, care era vicepreşedintele la una din cele mai importante companii de marketing, a fost toată ziua plecat printre nori. Când a vrut să plece mai repede, i s-a ivit o şedinţă urgentă… Imediat după aceea s-a dus în parc, dar era… prea târziu…
Sharon stătea pe pat şi se gândea că a fost o proastă crezând că o să vină din nou.
Acesta s-a plimbat aproape toată noaptea, încercând să se convingă că EA nu a fost doar o fantasmă.
A doua seară Sharon s-a îmbrăcat elegant, s-a aranjat şi a plecat să ia cina într-un restaurant cu o atmosferă foarte liniştitoare şi romantică.
În timp ce stătea la masă şi citea meniul, în restaurant intră Karl cu doi prieteni. La vederea ei, mâinile au început să-i tremure. S-a dus „ţintă” la masa ei. Simţind că e privită cu insistenţă, Sharon şi-a ridicat ochii din meniu şi l-a văzut, a roşit toată şi nu mai ştia ce să spună.
Acesta a întrebat-o dacă poate cina alături de ea, dar ea era prea entuziasmată ca sa-i mai răspundă aşa că a aprobat cu o mişcare lentă a capului.
Dintr-o simplă cină, ce părea la început obişnuită, s-a transformat într-una romantică. Dacă îi priveai puteai să vezi copiii din ei, parcă erau nişte adolescenţi pe punctul de a se îndrăgosti şi nu ştiau ce se întâmplă cu ei şi nici cum să-şi manifeste sentimentele.
De data aceasta, Karl o conduce acasă pe Sharon, însă nu urcă să mai stea de vorbă.
Era atât de fericită, simţea cum totul în jurul ei se învârte.
A umplut cada cu apă fierbinte şi spumă, după care s-a adâncit în ea. Stătea întinsă, cu spuma mângâindu-i trupul… se gândea la EL. A închis ochii pentru câteva secunde, iar când i-a deschis el era acolo. O privea… şi-a întins mâna şi i-a atins buzele cu degetele. Ea îngheţase, simţea cum vaporii de apă se transformă în fulgi de nea. Acesta o ridică şi începu să-şi plimbe mâinile pe corpul ei, iar când a vrut să o strângă la piept, Sharon a tresărit, iar Karl nu mai era acolo.
A ieşit din apă. Se uita în oglindă în timp ce picăturile de apă curgeau pe sânii ei moi şi calzi. A întins mâna spre suportul cu prosoape de unde a luat unul; îl aducea încet către ea, îşi atingea corpul cu el ca şi cum ar fi fost mâinile lui cele care o atingeau… Dă drumul prosopului şi se îndreaptă spre uşă, când întinde o mână şi îşi pune capotul pe ea. Se îndreaptă dezamăgită spre dormitor.
Karl aşezat pe canapea, îşi savura paharul de wiscky şi asculta o melodie relaxantă. Privea în pahar, părea pierdut…
Atunci Sharon a dărâmat tot ce era pe măsuţă, urcându-se pe ea şi începând să danseze senzual, dansa numai pentru el. Se apleacă uşor, se lasă spre el, îşi pune mâinile pe picioarele lui, se plimbă cu ele…se opreşte brusc; deschide ochii şi ea nu era acolo.
Au trecut vreo trei zile în care nu s-au văzut. După acest interval de timp, care pentru ei părea o eternitate, Karl ia atitudine şi o sună.
Sharon a înlemnit când a auzit vocea bărbatului pe care îl dorea. Acesta o invită la cină la el acasă. Sharon acceptă imediat. A fugit repede spre garderobă şi a început să probeze toate hainele pe care le avea. Karl şi-a pus şorţul şi a început să gătească diferite feluri de mâncare.
Se aude soneria, inima începu să-i bată cu putere, parcă ar fi vrut să se elibereze de gratiile raţiunii. Se îndreaptă spre uşă, mâinile îi tremurau, tot corpul îi tremura; deschide uşa şi o vede.
Era îmbrăcată într-o rochie roşie, cu un decolteu adânc, cu părul ei ca soarele prins, pe faţă căzându-i doar câţiva cârlionţi.
În contrast cu roşul buzelor, al rochii şi blondul părului, ochii-i păreau o mare adâncă şi tulbure.
Era vrăjit de aspectul ei, parcă nici nu mai era acolo. Sharon a început să râdă când l-a văzut, a zâmbit şi el şi a invitat-o înăuntru.
S-au aşezat la masă, dar nu au mâncat şi nici nu au vorbit, ci doar s-au privit. Voiau să fie siguri că nu e un vis. S-au ridicat de la masă si s-au dus în salon. Karl a scos două pahare şi o sticlă de vin roşu.
Focul din şemineu ardea, iar ei păstrau în continuare tăcerea privind flăcările prin paharul cu vin.
Sharon îi cere lui Karl să danseze cu ea acel blues. Dansau, dansau pe melodia lentă. Simţea cum focul din interior o mistuie şi cum puterea acestuia e mult mai mare decât cea a focului din şemineu.
Nu se auzeau decât lemnele cum trosneau. Era cald… foarte cald. Ardea toată… O picătură îi cade de pe faţă pe gât şi se prelinge printre sâni. Karl o strângea şi mai tare… voia ca ea să fie parte din el. Sharon simţea cum îşi pierde răsuflarea. Se apropie de buzele ei cu respiraţia întretăiată şi o sărută pătimaş. Atingerea buzelor lor a fost identică cu impactul a două flăcări… nu a făcut altceva decât să îi aprindă şi mai tare.
Acesta începe a o săruta pe gât; Sharon simţea cum pluteşte. A luat-o ca pe o zeiţă şi a dus-o în dormitor.
Patul era plin de petale de trandafiri şi peste tot erau aşezate lumânări…era ceva de vis.
Stăteau în picioare în faţa patului şi se sărutau. Karl o săruta pe gât, apoi cobora sărutându-i pieptul. A pus mâna uşor pe umerii ei şi i-a dat jos rochia. Sharon i-a desfăcut cămaşa şi cureaua… după care Karl a început să-i sărute sânii, iar în clipa următoare erau goi. A aşezat-o încet în pat şi o săruta cu pasiune pe tot corpul. S-a apropiat de ea…s-a aşezat deasupra ei… i-a depărtat picioarele… şi s-au unit…acum erau o singură persoană. Sharon gemea de plăcere, zgâriindu-l pe spate cu unghiile, însă Karl nu simţea durere, ci doar plăcere.
Acum ea era la conducere, ea era deasupra… îl privea atentă, erau în extaz, nimic nu mai conta. S-a aplecat peste el şi a luat o lumânare, aplecând-o astfel încât ceara încinsă să cadă pe el… Karl îi mângâia cu tandreţe şi admiraţie sânii…
Apoi s-a ridicat şi a pus-o în genunchi… ai fi crezut că e o poziţie inconfortabilă, dar nu… S-a aşezat în spatele ei şi a început din nou să pătrundă în ea… ca şi cum voia să-i afle şi cel mai ascuns secret.
Întinsă din nou pe pernă… cu trupul lui peste ea…. şi cu o inimaginabilă sete de el… simţea cum totul se schimbă şi cât e de fericită.
După ce, cel mai important contact dintre ei a avut loc, stăteau îmbrăţişaţi şi respirau greu, încercând să-şi adune puterile.
Karl era extenuat, plăcerea şi pasiunea simţite fusese prea puternice chiar şi pentru un bărbat puternic ca el, şi adormise ca un prunc.
Sharon se ridică în mâini şi îl privi, era încântată şi mândră de tot ce se întâmplase. Nimic din celelalte relaţii sexuale de dinainte nu îi adusese atâtea satisfacţii ca aceasta.
Îi atinse obrajii cu un sărut, trezindu-l. Karl a luat-o în braţe, şi-a aşezat mâinile pe pieptul ei…după care mâna dreaptă a început să-i coboare pe trupul ei, ajungând în locul dorit de o lume întreagă. Acesta îi provoacă un orgasm, după care o întoarce cu faţa la el şi o sărută cald şi dulce. Aceasta îi atinge sexul şi îl face să simtă o altfel de plăcere. Se ridica amândoi din pat, îşi pun fiecare câte un capot şi se duc în baie unde dau drumul la apă. Cada era plină de spumă, când ei s-au aşezat în ea. Aveau două pahare de şampanie pe marginea căzii şi ciocneau pentru dragostea lor, pentru fericirea lor, pentru că s-au găsit şi pentru noua relaţie.
O ridică în mâini pe Sharon şi o aşeză peste el, pătrunzând din nou în interiorul ei. Ea îşi aplecă capul pe spate în timp ce se ţinea de umerii lui, iar el îşi proptise mâinile pe fundul ei… Sharon a luat mâinile de pe Karl şi s-a prins de marginea căzii, Karl urcându-şi mâinile pe spatele ei şi atingându-i sânii cu buzele.
După această seară minunată şi de neuitat, Karl reprezenta pentru Sharon parfumul dragostei, iar Sharon reprezenta pentru Karl gustul dragostei. Atunci când erau împreună puteai vedea Gustul Parfumului…

No comments:

Post a Comment